Ζήστε τα καλύτερα του Τολού

Δραστηριότητες στο Τολό

Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς χώρους και τα ιστορικά αξιοθέατα, είτε να ασχοληθείτε με περιπετειώδεις δραστηριότητες όπως καταδύσεις ή θαλάσσιο σκι είτε να μάθετε περισσότερα για τα τοπικά ελληνικά φαγητά και τα παραδοσιακά μέσα παραγωγής ελαιόλαδου και κρασιού, μπορείτε να το κάνετε στο Τολό.

Water Sports
Στην παραλία του Τολό μπορείτε να κάνετε θαλάσσια σπορ. Θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, jet ski, καταδύσεις, θαλάσσιο ποδήλατο, μπανάνα, ψάρεμα, κωπηλασία με κανό.

Kite surfing
Στην παραλία της Ν. Κίου δίπλα στο Ναύπλιο στο νομό Αργολίδας, μπορείτε να κάνετε μαθήματα με πιστοποιημένους δασκάλους Kite surfing. Το πρώτο μάθημα διαρκεί 1:30 ώρα. Οι έμπειροι Kite surfers θα ενθουσιαστούν με τα ρηχά νερά, τους σταθερούς καθημερινά θερμικούς ανέμους καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. 5 klm. Nafpliou-N. Kiou, Argolida, Greece

Skuba Diving
Στο Τολό υπάρχει ένα σύγχρονο Καταδυτικό Κέντρο – Σχολή Καταδύσεων που σας προσφέρει τόσο ψυχαγωγικές όσο κι επαγγελματικές καταδύσεις. Εξερευνήστε τη θάλασσα του Τολού και των κοντινών νησιών και ζήστε μια μοναδική εμπειρία.

Άλλες δραστηριότητες
Ιππασία, ενοικίαση αυτοκινήτου, Ούζο Καρώνη (επίσκεψη στον χώρο τους), γευσιγνωσία

Επικοινωνήστε με την ρεσεψιόν για πληροφορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ